perjantai 23. heinäkuuta 2010

...jatkoa edelliseen

Hostell
Tama hostelli on oikeastaan kesamokki. Tai mokkisisapihapiiri. Erittain kodikas ja maalaismainen seka tunnelma, omistajat, ymparisto, kyla, ihmiset. Taman kylan ja alueen tunnelma muutenkin on kuin afrikkalainen kyla taynna lankkareita, jotka ei tarkkaan ottaen ole lankkareita. Taalla on tosi paljon venalaisia, mutta erona esim. Thaimaan tai Hainanin venalaisturisteihin nama ovat varmaan eri heimoa. Sen verta rento tunnema taalla.

Maailman syvin makeanveden uima-allas
Tuota tuota, vaikka lampotila Baikal jarvessa oli +14, oli kontrasti helteseen niin kova etta taas kerran paa meinas jaatya kun kroolas. Niin, tulihan siellakin montussa sit siis kastauduttua. Suomalaiset pystyy.

Ja illasta pyorittiin kylilla, maisemia vois kylla kuvailla jalleen kerran ihan sivutolkulla, tassa on tilaa vain todeta etta enpa olis ikina yhdistany mitaan tallaista sanaan Venaja.

"Nuoret"
Hostellilla oli palates muutaman "nuoren" ryhma. Yks jatka ja viis dievushkaa. Baikallisia, eli osa Moskovasta ja osa muualta. Opiskelevat kuulema 3v englishia, ja kielitaito on lahes samalla tasolla kuin virkamiesruotsi Joensuussa, mutta kylla niitten kans lappaa pystyy heittaan. Frendlia porukkaa namakin.