lauantai 17. heinäkuuta 2010

Moskova 1. paivan ilta

...jatkuu

Kansatieteellinen analyysi
Muitakin kupolikirkkoja on paljon, ihmiset on pirun ystavallisia. Junaliput lunastettiin ja se oli nopeempi toimitus kun VR:lla uskokaa tai alkaa, ja ne officerit jopa hymyili meille vaikkei puhuttu venajaa. HYMYILI! Ystavallista porukkaa. Se taksihinta oli kylla ihan avointa kaupankayntia paitsi siinakin kylla huijasivat viela ylimaaraista aluksi sovittuun, mutta siis yhen rosmon vuoksi en ala koko kansaa leimata. Muilta osin nimittain tama ystavallismielisyys kylla on ollut erittain ylenpalttista ja jopa yllattavaa.

Kehveli mika sattumus
Hassu sattumus tuli metrossa. Maksoin liput sadalla ruplalla ja sain vaihtorahaksi yli yheksansataa, virkailija makso vissiin tonnista takasin. Huomasin mokan vasta jalkikateen eika enaa viitsitty palata takasin huomauttamaan.

Tuttuja
Koko ajan on jarjeton kuumuus. Arde paistaa eika varjossa ole yhtaan sen viileempi. Paivalla tormattiin pariin suomalaiseen DJ:hin mitka oli lennolla mun vierustovereina. Tauolla olivat. Hostellillakin Mauri kuuli pari Suomen kielen sanaa, ite en oo kuullut so far. Illalla kierreltiin kavellen Moskovan keskustaa parin Maurin uuden tuttavan kans. Marde oli tavannu ne 18-tuntisella bussimatkalla Liettuasta Moskovaan eilen. Brittijatkia, liftaten Britanniasta menossa Tokioon. Rentoja kavereita, kiskastiin syrjemmalla irkkubaarista baarisnagarit, ja vaihdeltiin matkailujuttuja. Ne jatko Moskovan yohon, me ajeltiin metrolla hostellille nukkuu univelat pois ja keraan voimia huomista Trans-Siberian junakeikkaa varten.

Huomisesta
Huomenna siis iltapaivasta lahto, liput on kourassa. Varmaan ainakin neljan paivan tauko tulee tahan blogiin uscoisin. Palaillaan.